40 γρ αμυγδαλόσκονη
50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
¾ κούπας ζάχαρη άχνη
½ κ γλ. Αλάτι
4 ασπράδια αυγών χτυπημένα ελαφριά
2/3 κούπας ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μίξερ τα μοιράζουμε σε ειδικά κουπάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς. Τόσο εύκολα!
Για την σάλτσα
¼ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.γλ κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ μπαλσάμικο
2 ντομάτες.
Χαράζουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε καυτό νερό που βράζει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά αμέσως τα μεταφέρουμε σε κρύο νερό. Σε τηγάνι ζεσταίνω τις λιαστές ντομάτες , την ντομάτα την οποία την ξεφλουδίσαμε και την ψιλοκόψαμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το μπαλσάμικο αλάτι και πιπέρι. Και αφήνουμε την σαλτσούλα να γίνει.
Για την γέμιση
½ κούπα κατσικίσιο μαλακό chavroux
3 κ.σ. μασκαρπόνε
Λίγο σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο
Λίγα φύλλα βασιλικού
Μόλις κρυώσουν τα ψωμάκια τα κόβουμε στην μέση βάζουμε σάλτσα, τυρί και ένα φύλλο βασιλικού στο καθένα και έτοιμα τα σαντουιτσάκια μας.
Την συνταγή εμπνεύστηκα από εδώ.
Απλά υπέροχα! Και το blog σας και η συνταγή...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφα! Χάρηκα που σε γνώρισα, ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστω κοριτσια. Ήταν όντωσ όμορφα και πιστευω την επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήEINAI THEIKAAAAAAAAAAAA!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε βρήκα τελικά! Ειχα δοκιμάσει τα μπριός στο Camp
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ήταν υπέροχα. Θα προσπαθήσω να τα φτιάξω κι΄εγώ σύντομα. Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε.Ελπιζω να μην περιμένουμε ενα χρόνο για να ξαναβρεθούμε όλες και να κανονίσουμε κάτι.
εγω θυμαμαι τα τελεια cup cakes που ειχεσ φτιαξει!
ΑπάντησηΔιαγραφήεγω λεω να ξανακανονισουμε συντομα και μεταξυ μασ.
Ioanna mou, mou leipei to tyri... ola ta alla ta exo. tha paro avrio. Sti saltsa den bazeis katholou ladi? ta kremmidakia sou einai freska i ksera?(de thimamai). Episis ti liastes ntomates pairneis? se ladi? an nai tis ksepleneis? kai ti ginetai an kapoios den exei eidika koupakia??? se trelana me tis erotiseis ksero...! alla thelo na ta ftiakso itan pentanostima!
ΑπάντησηΔιαγραφήγεια σου! πηρα τισ λιαστες σε λαδι και δεν τισ ξεπλυνα αλλα δεν το εριξα και μεσα στο τηγανι μου. οτι ειχε πανω η ντοματουλα. το κρεμμυδι δεν ηταν φρεσκο. ηταν ξερο κοκκινο αλλα απο τα μικρουλικα , οχι οτι εχει καποια διαφορα δλδ απλα αυτα ετυχε να εχω.χιχι!τι εννοεισ ειδικα κουπακια? βαλτα σε χαρτακια για ψθπψακεσ ή σε θηκεσ για ψθπ ψακεσ η οτι αλλο εχεισ για να σταθουν γιατι η ζυμη ειναι υδαρησ οποτε δεν μπορεισ απλα να τα βαλεισ στη λαδοκολλα θα σου ανοιξουν. οτι σου βρισκεται.παρε τα αλουθμινενια μιασ χρησης απο σουπερ μαρκετ.
ΑπάντησηΔιαγραφήαντε καλη επιτυχια! να μου πεισ! φιλια!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!! ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΣΕ ΦΙΛΩΩ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήdistixos den mou petixan... :((( den eginan oute toso fouskota san ta dika sou, kai episis eixan poly ladi... to psomaki...:( den ksero ti egine... ekana tin sintagi sou aplos ekana dipli dosi...:(((( tin alli bdomada tha ta ksanaftiakso! den to bazo kato! skeftika mipos eftegan ta kipelakia. itan gia muffin kipelakia...alouminenia. Mipos kratisan perissoteri igrasia... ta dika sou pantos itan teleia
ΑπάντησηΔιαγραφήκριμα...μηπωσ να βαλεισ λιγοτερο λαδι την επομενη φορα? φιλια!
ΑπάντησηΔιαγραφή