3 zucchini
2 eggplants
1 onion
250 gr katiki
200 g cream cheese
Mint
Parsley
Dill
Salt and pepper
Olive oil
1 potato
A little oatmeal
2 eggplants
1 onion
250 gr katiki
200 g cream cheese
Mint
Parsley
Dill
Salt and pepper
Olive oil
1 potato
A little oatmeal
Pour the inside of the zucchini and eggplants and chop. Saute onion in olive oil and add the vegetables until they drink the liquid. Then add the herbs and salt and finally the cheese. Fill it with stuffing our vegetables, place them in a pot and stuck upright in the middle and put potatoes. Drizzle with olive oil and water to cover them. I towards the end of the meal I took and put them in a pan to brown and the sauce was left threw a little oatmeal made as an accompaniment.
3 κολοκυθάκια
2 μελιτζάνες
1 κρεμμύδι
250 γρ κατίκι
200 γρ ανθότυρο
Δυόσμος
Μαϊντανός
Άνηθος
Αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 πατάτα
Λίγο πλιγούρι
Πολύ ωραία φρέσκια & δροσερή συνταγή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο κατίκι μου αρέσει και σε συνδυασμό με το ανθότυρο και τα μυρωδικά τα κάνουν νόστιμα.