9 Μαΐ 2011

Πήρα βραβείο!!!


Ευχαριστώ την Cathy που μου έδωσε το παρακάτω βραβείο, είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω και ενθουσιάστηκα!



Έτσι και εγώ από την μεριά μου πρέπει να διαλέξω 7 μπλογκ για να τιμήσω και εγω.ιδου λοιπόν:


τα 5 πρώτα για τις όμορφες συνταγές που μας χαρίζουν και τα 2 τελευταία για τις στιλιστικές και διακοσμητικες επιλογές που μας δίνουν. Η σειρά είναι τυχαία.

Και τώρα 7 πράγματα για μένα:

  1. είμαι control freak δλδ θέλω όλα να τα ελέγχω γύρω μου και να γίνονται όπως τα έχω στο μυαλό μου. Έχω μικρά κουτάκια για όλα και μερικές φορές αποσυντονιζομαι όταν βγαίνω από αυτά.. και γίνεται συχνά με τον σύντροφο που επέλεξα γιατί εκείνος είναι τελείως στο άλλο άκρο :)
  2. μ αρέσουν τα ταξιδια..θα μου πείτε και σε ποιον δεν αρεσουν..αλλα το αναφέρω γιατί όλα τα κάνω με απώτερο σκοπό κάποιο ταξίδι που έχω στα σκαριά… Έτσι θα συνεχίσω και όταν γεννηθεί με το καλό το μωράκι μου μόνο που θα ταξιδεύουμε πιο πολλοί τότε. Ευελπιστώ ότι τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτό.
  3. πιστεύω στις νεράιδες και στα αλεξίπτωτα που πετάνε γύρω μας και που μόνο τα μικρά παιδιά μπορούν να δουν ;-)
  4. λατρεύω το φαγητό…όλη την μέρα νομίζω ότι ασχολούμαι με αυτό..ακομα και όταν δεν τρωω μιλάω γι'αυτο ή ασχολούμαι με κάτι που  έχει να κάνει με αυτό
  5. τραγουδαω πολύ και πιστεύω ότι έχω ωραία φωνή
  6. είμαι πειραχτήρι και αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο σύντροφος μου (μιλάμε για πολύ βασανιστήριο).
  7. ενθουσιάζομαι παααρα πολύ ευκολα με τα πάντα…τρελη χαρα και πολύ τσιτα :)

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια μικρή, και εις ανώτερα!
    Εκεί που λες για αλεξίπτωτα είμαι σίγουρος ότι εννοείς αερόστατα, τα βλέπω και εγώ!! (όχι όμως νεράιδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτιστικός μετανάστης10 Μαΐου 2011 στις 12:10 μ.μ.

    Δεν ξέρω τι είναι το βραβείο που πήρες αλλά σε συγχαίρω μιας και μοιάζει με κάτι καλό. Αν και το καλύτερο βραβείο είναι η αγάπη των φίλων σου κι ας μην έχει κορνίζα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και όταν έρθει το μπομπιράκι με το καλό να συνεχίσεις τα ταξίδια σου και να πηγαίνεις σε όλο και πιο ωραία μέρη. Σου εύχομαι μερικές φορές να χάνεις τον έλεγχο, μόνο όσο χρειάζεται για να περνάς ωραία. Τέλος σου εύχομαι να τραγουδήσεις και στο Ηρώδειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωω, σ' ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!!

    Να' σαι καλά και με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Να σου ομορφύνει ακόμα πιο πολύ τη ζωή και να σε κάνει να ενθουσιάζεσαι κάθε μέρα.
    Μάγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ευχαριστουυυυμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
    Να σαι παντα καλα και να κανεις τοσο ομορφες και ξεχωριστες αναρτησεις....Τιμη μας που μας ξεχωρισες....φιλιαΧ2 (περιμενω τηλ..χιχιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγάπη σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Δεν ήξερα οτι τραγουδάς!!! Τυχερό το μωρουλίνι σου που θα το νανουρίζεις!!!! Πολλα φιλιάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή