4 Οκτ 2015

Vote for me / Στηρίξτε με στο BHMA GOURMET FOOD BLOG AWARDS 2015


Θα έχετε καταλάβει ως τώρα ότι δεν είμαι καλή με τα social media, σπάνια απαντώ στα σχόλια σας αν και τα διαβάζω όλα και χαίρομαι ιδιαίτερα  όταν τα λαμβάνω. Η αλήθεια είναι πως τα 3 βελζεβούλια δεν μου αφήνουν μεγάλα περιθώρια.

Όμως τώρα χρειάζομαι την στήριξη σας ! Με επέλεξαν στους top 5 φιναλίστ για τις κατηγορίες του BEST BAKING και BEST PHOTOGRAPHY στον διαγωνισμό food blog awards που διοργανώνει το ΒΗΜΑ Gourmet.

Για μένα αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιβράβευση. Το επίπεδο των συναγωνιστών είναι υψηλό και αυτό μας τιμά όλους. Βούρ στα μαγειρέματα λοιπόν, έχω πολύ δουλειά μιας και απήχα λίγο καιρό...

Φιλιά και καλή επιτυχία σε όλους!


3 σχόλια:

  1. Ιωάννα μου, καθότι επίσης εργαζόμενη μαμά, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις εργασία, οικογένεια και blogging.
    Ως εκ τούτου τα social media δεν είναι το φόρτε μου, ενώ η δημοσίευση μιας ανάρτησης θυμίζει περισσότερο αγώνα δρόμου :)
    Εννοείται ότι έχεις την υποστήριξη και την αγάπη μου.
    Θα χαρώ να σε δω και από κοντά (επιτέλους)!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερμιόνη σε ευχαριστω για την υποστηριξη σου.
    Παρεπιπτόντως χθες εφτιαξα τις κοτομπουκιτσες σου και ολοι ξετρελαθηκαν!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία εύχομαι :)
    Πολύ χάρηκα που σε είδα στις υποψηφιότητες.
    Εχεις ένα πολύ ωραίο κι αξιόλογο μπλογκ και πάντα χαίρομαι να διαβάζω αναρτήσεις σου. Και το ότι προλαβαίνεις και βάζεις ανάρτηση με 3 μικρά χαριτωμένα βελζεβούλια είναι κατόρθωμα.

    Πάω να δω και τις άλλες συνταγές σου τωρα ;)

    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή