INGREDIENTS: 1 can sweetened condensed milk (400 gr.), 3 tablespoons cocoa (30 g), 1 tablespoon butter, Lurpak
In a small saucepan add the sweetened, cocoa and butter and place on fire. Stir constantly for about 10 minutes until the mixture thickens and not stick to the bottom. Pour into a flat surface and allow to cool and form small balls by rolling them in sprinkles.
In a small saucepan add the sweetened, cocoa and butter and place on fire. Stir constantly for about 10 minutes until the mixture thickens and not stick to the bottom. Pour into a flat surface and allow to cool and form small balls by rolling them in sprinkles.
ΥΛΙΚΑ: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) ,3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γρ), 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Lurpak, κακάο και τριμμένο φουντούκι για επικάλυψη
Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε το ζαχαρούχο, το κακάο και το βούτυρο και τοποθετούμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς περίπου για 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει από τον πάτο. Αδειάζουμε σε μια επίπεδη επιφάνεια, αφήνουμε να κρυώσει και πλάθουμε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στο κακάο ή στο φουντούκι (από συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου).
Μ αρεσουν πολύ τα τρουφακια και τα κανω σε πολλές παραλλαγες... κραταω και τη δικη σου στα υπόψη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ εύκολα και θα πρέπει να είναι και νοστιμότατα. Και ο Παρλιάρος είναι εγγύηση:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυμπτωματικά τα έφαγα το Σάββατο σε ένα παιδικό πάρτυ. Από γεύση είναι σούπερ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν ήξερα ότι ήταν του Παρλιάρου.
Υπέροχη παρουσίαση & φωτογραφίες