31 Αυγ 2013

Morrocco (part 1)


Ταξίδια στην Βόρεια Αφρικη έχουμε κάνει αρκετά. Πάντα τύχαινε και αφήναμε το Μαρόκο για μετά. Το μετά δεν ήρθε ακόμα , ή τουλάχιστον έτσι όπως περιμένουμε να το ταξιδέψουμε εμείς και επειδή έτσι και αλλιώς οι υποχρεώσεις μας είναι πλέον πολλές είπαμε να μην περιμένουμε άλλο αλλά να ζήσουμε την στιγμή όπως μας δίνεται η ευκαιρία. Και το αποφασίσαμε .Φυσικάι δεν καναμε το μεγάλο ταξίδι στο Μαρόκο που όλο σχεδιάζαμε όμως πήραμε μια σπουδαία προγευση από τις διακοπές μας στο Μαρακές και στην Εσσαουίρα και έχουμε δώσει υπόσχεση ότι πολύ γρήγορα θα ταξιδέψουμε και προς τον νότο που τόσο θέλουμε. Και αυτό γιατι πήραμε μαζι μας τον Φίλιππο προς μεγάλη έκπληξη και αντίρρηση πολλών . Και πλέον τολμώ να πω πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας αυτής της εκδρομής μας την οφείλουμε σε αυτόν. Γιατι συμπεριφέρθηκε σαν ενήλικας και ηταν πραγματικά απόλαυση να τον έχουμε μαζι μας.


5 σχόλια:

  1. Υπέροχο ταξίδι!!
    Μπράβο που πήρατε το παιδί μαζί σας!!
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κληρονομιά για να του αφήσετε, παρά μόνο τα ταξίδια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ-πολύ ωραίο ταξίδι και σαφώς έγινε ωραιότερο καθώς είχατε μαζί σας το παιδί, γιατί με τα δικά του μάτια βλέπετε και άλλα πράγματα.

    Ενδοιασμούς πραγματικά κι' εγώ έχω για το μικρά παιδιά σε ταξίδια με τέτοιους προορισμούς, αλλά όπως λες κι' εσύ τα αποτελέσματα τελικά μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα :-)

    Καλή συνέχεια και καλή προσαρμογή σας εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow!
    Μεγάλη απόφαση να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι με τον πιτσιρίκο!
    Φαντάζομαι απλά τι υπέροχες εικόνες συλλέξατε.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικές φωτογραφίες.
    Υπέροχο το ταξίδι σας. Και μπράβο που πήρατε τον μικρό μαζί.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή