Τα βράδια του καλοκαιριού μας περνάνε πολύ διαφορετικά από ότι πρόσφατα.. Άλλοτε βγαίναμε βόλτες , θερινά σινεμά και ουζάκια. Τώρα μαζευόμαστε πιο πολύ στο σπίτι και το απολαμβάνουμε περισσότερο μπορώ να σας πω..ευτυχως οι φίλοι μας τιμάνε με την παρέα τους και έτσι περνάμε όμορφα. Πολλές φορές δεν μαγειρεύω κανονικό δείπνο αλλά φτιάχνω «tapas» για να συνοδέψουμε κρασί. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω, απλό αλλά νόστιμο.
Πολύ απλή συνταγή αλλά δεν χάνει σε γεύση. Στραγγιξτε τις αγκινάρες καλά και τοποθετήστε τες σε πιάτο. Περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο. Κόψτε σε κομμάτια το σκόρδο και ρίξτε ανάμεσα στις αγκινάρες. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές τσίλι. Ρίξτε μπόλικο αποξηραμένο θυμάρι και στολίστε με κλωναράκια φρέσκου θυμαριού και δενδρολίβανου και έτοιμες!
2 βάζα καρδιές αγκινάρας
2πιπερίτσες τσίλι
2 σκ. Σκόρδο
Ελαιόλαδο
2πιπερίτσες τσίλι
2 σκ. Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι αποξηραμένο
Φρέσκο θυμάρι και δενδρολίβανο.
Φρέσκο θυμάρι και δενδρολίβανο.
Πολύ απλή συνταγή αλλά δεν χάνει σε γεύση. Στραγγιξτε τις αγκινάρες καλά και τοποθετήστε τες σε πιάτο. Περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο. Κόψτε σε κομμάτια το σκόρδο και ρίξτε ανάμεσα στις αγκινάρες. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές τσίλι. Ρίξτε μπόλικο αποξηραμένο θυμάρι και στολίστε με κλωναράκια φρέσκου θυμαριού και δενδρολίβανου και έτοιμες!
Παρ οτι δεν μου αρεσουν μαγειρεμενες οι αγκινάρες
ΑπάντησηΔιαγραφήσε αυτη την μορφή τις βρίσκω νοστιμότατες!
http://beautyfollower.blogspot.gr/