I am very fond of cooking beets with not conventional
methods or recipes (remember again that exquisite
tart). Meanwhile, the flavor blends
amazingly with goat cheese. So when I came across this recipe
I tried it immediately.I found it very tasty so now I am looking forward to cook it again for friends.
Σας έχω πει την αδυναμία μου στα παντζάρια? Ναι βέβαια, μου
αρέσουν αρκετά και μάλιστα προτιμώ να μην τα μαγειρεύω με τις συμβατικές μεθόδους
(θυμηθείτε ξανά την εξαίσια τάρτα). Εντωμεταξύ η γεύση τους δένει απίστευτα με
κατσικίσιο τυρί. Έτσι όταν έπεσα πάνω σε αυτήν την
συνταγη την δοκίμασα ευθύς αμέσως. Βγήκε πολύ νόστιμη και ανυπομονώ να την μαγειρέψω ξανά
και για φίλους μας.
ζυμαρικά της αρεσκείας σας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο
2 μεγάλα παντζάρια ξεφλουδισμένα και τριμμένα
200 γρ κατσικίσιο τυρί chavroux
χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πράσινο πιπέρι
3 / 4 φλιτζανιού των ψημένα καρύδια.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά και βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ και κρατήστε 3- 4 κουταλιές από το νερό τους. Σε μεγάλο τηγάνι μαγειρεύουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα παντζάρια και μαγειρεύουμε 10 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών και κατσικίσιο τυρί. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το τυρί στη σάλτσα. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, στη συνέχεια, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεουμε και ετοιμα για σερβίρισμα.
Μα πόσο τέλεια ιδέα!!! Wabi το blog σου ειναι έμπνευση! Μου έδωσες ιδέα για χρωματιστά νιόκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλή συνέχεια!
Τι υπέροχο χρώμα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα!!
Εξαιρετικό χρώμα που θα έκανε εντύπωση σ' έναν όμορφο μπουφέ! Θα "έψαχναν" όλοι να δουν τι είναι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε τετοιο χρωμα σιγουρα σε προκαλει να δοκιμασεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα επέλεξα αυτή τη συνταγή σου και μείναμε κατενθουσιασμένοι Θα το γράψω σε λίγο στη σελίδα μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστώ πολύ!!
Υπέροχο! Τι χρώμα! Συγχαρητήρια!
ΑπάντησηΔιαγραφή