Μία πολύ πολύ αγαπημένη σουπίτσα είναι η μινεστρόνε. Και κατά
εποχή την προσαρμόζω… αυτή την φορά έφτιαξα φθινοπωρινή μινεστρονε αλλά και για
χειμωνιάτικη θα την ονόμαζε κανείς καθότι σε χορταίνει και σε ζεσταίνει πολύ.
Χρησιμοποιησα
Λίγο σελινόριζα κομμένη σε κύβους
Κολοκύθα κομμένη σε κύβους
1 πατάτα κομμένη σε κύβους
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια σε κύβους
2 καρότα σε κύβους
1 μελιτζάνα σε κύβους
½ φλ κριθαράκι
½ φλ κεχρί
Ζωμό λαχανικών
½ φλ παρμεζάνα
Μπόλικο σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Έβαλα όλα τα λαχανικά να βράσουν μέσα σε ζωμό λαχανικών μέχρι
να μαλακώσουν. Όταν έβρασαν απέσυρα από την φωτιά έριξα την παρμεζάνα και το
σχοινόπρασσο και
αλλατοπιπέρωσα . Σέρβιρα με μια κουταλιά ελαιόλαδο σε κάθε
πιάτο.
1 cup celery diced
1 cup pumpkin diced
1 potato, diced
3 green onions diced
2 carrots, diced
1 eggplant into cubes
½ cup orzo
½ cup millet
vegetable broth
½ cup Parmesan
Plenty of chopped chives
salt, pepper
Cook vegetables in broth until tender. When ready add parmesan and chives and season with salt and pepper. Serve with a tbsp. of oil in each dish.
1 cup pumpkin diced
1 potato, diced
3 green onions diced
2 carrots, diced
1 eggplant into cubes
½ cup orzo
½ cup millet
vegetable broth
½ cup Parmesan
Plenty of chopped chives
salt, pepper
Cook vegetables in broth until tender. When ready add parmesan and chives and season with salt and pepper. Serve with a tbsp. of oil in each dish.
ααααααα πολύ μ αρέσει!!!!θα τη φτιάξω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία η σουπίτσα, το φθινόπωρο που είναι όμως, ο ε ο? Και εγώ ματαια φτιάχνω πιο "φθινοπωρινά" γλυκά και φαγητά για να μπω στο mood, αλλα μάταια....
ΑπάντησηΔιαγραφή