20 Απρ 2012

Spring onion tart - Τάρτα με φρέσκα κρεμμυδάκια


Quick delicious snack adapted from Sweet Paul magazine. I used provolone cheese with parmesan as well.

Πεντανόστιμο και γρήγορο σνακ που βρήκα  στο Sweet Paul magazine. Χρησιμοποίησα σφολιάτα την οποία έκοψα σε τετράγωνα, άπλωσα επάνω τριμμένο προβολόνε και παρμεζάνα  και τοποθέτησα τα κομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν ψήθηκε έριξα μέλι και έτοιμο!


4 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!
    Πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός με μέλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και πολύ απλή, είναι μια πολύ ιδιαίτερη τάρτα! Δεν έχω ξαναδεί κρεμμυδάκια να χρησιμοποιούνται ολόκληρα, ενώ είμαι πραγματικά περίεργη πώς θα είναι με το μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά, ναχαίρεσαι την οικογένειά σου:)

    Πολύ ιδιαίτερη τάρτα..φρέσκο κρεμμυδάκι & μέλι?
    Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή