Quick delicious
snack adapted from Sweet Paul magazine. I used provolone cheese with parmesan as well.
Πεντανόστιμο και
γρήγορο σνακ που βρήκα στο Sweet Paul magazine. Χρησιμοποίησα σφολιάτα την οποία έκοψα σε τετράγωνα,
άπλωσα επάνω τριμμένο προβολόνε και παρμεζάνα
και τοποθέτησα τα κομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν ψήθηκε έριξα μέλι και
έτοιμο!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ιδιαίτερος συνδυασμός με μέλι!!!
Αν και πολύ απλή, είναι μια πολύ ιδιαίτερη τάρτα! Δεν έχω ξαναδεί κρεμμυδάκια να χρησιμοποιούνται ολόκληρα, ενώ είμαι πραγματικά περίεργη πώς θα είναι με το μέλι!
ΑπάντησηΔιαγραφήti wraia kai eukolh syntagh!kai h fwto kataplhktikh!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια πολλά, ναχαίρεσαι την οικογένειά σου:)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ιδιαίτερη τάρτα..φρέσκο κρεμμυδάκι & μέλι?
Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.