13 Απρ 2011

Spring minestrone soup - Ανοιξιάτικη σούπα μινεστρόνε



500 ml vegetable broth
1 zucchini
2 carrots
½ fennel
1 leek
4-5 cherry tomatoes
1 potato
1 cup fresh peas
1 / 2 cup corn
small pasta
1 / 3 cup olive oil
A little pesto
Salt and pepper
 
Heat olive oil in a skillet with the leek and stir for a few minutes. Then add the remaining vegetables turn us from the harder to less and mix. Add the broth and pasta and cook. Once finished, add the pesto and salt and pepper. Simply delicious! Try and remember me!

500 ml ζωμός λαχανικών
1 κολοκύθι
2 καρότα
½ φινόκιο
1 πράσο
4-5 ντοματινια
1 πατάτα
1 κούπα φρέσκο αρακά
1/2 κούπα καλαμπόκι
Ζυμαρικό αστεράκι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
Λίγο πέστο
Αλάτι πιπέρι

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα μαζί με το πράσο ανακατεύοντας για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε διαδοχικά τα υπόλοιπα λαχανικά μας από τα πιο σκληρά στα λιγότερο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον ζωμό και το ζυμαρικό και αφήνουμε να βράσει. Μόλις τελειώσει ρίχνουμε το πέστο και αλάτι πιπέρι. Απλά πεντανόστιμη! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου