18 Οκτ 2010

1st Greek Food Blogger Camp



Πάει πέρασε και αυτό! Και πέρασε όμορφα ομολογουμένως … ο λόγος για το πρώτο συνέδριο Ελλήνων food blogger και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε. Η οργάνωση άψογη, παραπάνω των προσδοκιών, ο κόσμος γλυκύτατος τα εδέσματα εξαίσια! Γνωριστήκαμε μεταξύ μας , παρακολουθήσαμε μερικά ενδιαφέροντα σεμινάρια και ανταλλάξαμε γεύσεις . εγώ προσωπικά ούτε που κατάλαβα πως τελείωσε η μέρα και μου άφησε μια όμορφη αίσθηση και μια γλυκιά προσμονή για το επόμενο.


Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!!

Το κέρασμα που επέλεξα να κάνω ήταν μπριός με κατσικίσιο τυρί και λιαστή ντομάτα και ρολά κανέλλας. Έρχονται σε επόμενο ποστ και οι συνταγές!!!

5 σχόλια:

  1. Περιμένω με ανυπομονησία τα ρολλάκια κανέλας. Ηταν υπέροχα!
    Φιλιά, Νένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello, Wabi!
    Μέσα στο χαμό του 1st Greek Food Bloggers Camp ήμουν κι εγώ, κάποια στιγμή συστηθήκαμε και μιλήσαμε αλλά δεν περιμένω να με θυμάσαι με τοσο κόσμο που θα γνώρισες εκείνη τη μέρα!!
    Το camp αυτό υπήρξε η αφορμή για να τολμήσω να δημιουργήσω επιτέλους κι εγώ το δικό μου blog μετά από πάρα πολύ καιρό που στριφογύριζε στο μυαλό μου! Το blog σου έχει μια απίστευτη λιτή και κομψή ασιατική αισθητική που προσωπικά μου αρέσει φοβερά! Συνέχισε αυτό που κάνεις και να ξέρεις... σε παρακολουθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικα και σε θυμαμαι,ειχαμε μιλησει και με την
    φίλη σου μαζι!ωραιο το μπλογκακι σου μπηκα!! μπραβο τωρα θα τα λεμε συχνα!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Ιωάννα :)
    Όσο έχω δει από εσένα μου αρέσει πολύ! Θα ήθελα να βρεθεί ευκαιρία να τα πούμε πιο ήρεμα από κοντά.
    Στο camp έγινε ένα πολύ καλό ξεκίνημα! Να κρατήσουμε ανοικτό ένα κανάλι για να συγκεντρώνουμε τις προτάσεις για το επόμενο camp ή για ενδιάμεσες δράσεις. Ό,τι σκεφτείς πρότεινέ το εδώ: http://www.greekfoodblogs.com/forum/camp/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-camp/topic
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βεβαίωσ και εχω καποιες ιδεες..θα σκεφτω και θα μπω να τισ γραψω. φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή